Antiallergén töltetű és gépben csomósodásmentesen
mosható ágyneműk

Az, hogy a szállodai ágyneműnek puhának és mérettartónak kell lennie, ma már nem is kérdés. De emellett fontos, hogy a paplanok és a párnák antiallergén töltetűek és gépben csomósodásmentesen moshatóak legyenek.

Ágyneműink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek! A standard méretű és töltetsúlyú paplanok és párnák mellett bármilyen extra igényt is tudunk teljesíteni.

Szállodai ágyneműink töltete 100% antiallergén poliészter, mely a párnák esetében lehet kártolt poliészter, vagy szilikonizált poliészter golyó. Ez utóbbit főleg a magasabb kategóriás partnereinknek ajánljuk. Az ágyneműk mosógépben moshatóak, a töltetük nem csomósodik. A fedőanyagok erősített varrással rendelkeznek, a párnák pedig steppeltek. Kifejezetten szállodai célra kifejlesztett ágynemű.

Dibella ágynem?k

Ha Önöknél a szobák hőmérséklete légkondicionálóval biztosított, akkor érdemes tavaszi / átmeneti töltetű paplanokat és párnákat választani. Ha hidegek a szobák, akkor a téli töltet, ha pedig jellemzően melegek, akkor a nyári töltet az ideális. Bár manapság divatos a félpárnás ágyazás, ne felejtsen el tartani néhány klasszikus kispárnát is. Visszajelzések alapján tudjuk, hogy sok vendég még mindig ragaszkodik hozzá.
És ha már ágynemű – az ágyneműhuzatról se feledkezzen el: > ágyneműhuzat.